Ikväll är det vi mot världen. Drycken ligger på kylning och vi ser fram emot en magisk sommarnatt på Stadion. Vi ses där och ser till att det ekar över hela staden. #veronicamaggio #vitaminwell

Ikväll är det vi mot världen. Drycken ligger på kylning och vi ser fram emot en magisk sommarnatt på Stadion. Vi ses där och ser till att det ekar över hela staden. 
#veronicamaggio #vitaminwell

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Satan i gatan – i egenskap av stolt dryckessponsor till Veronica Maggios exklusiva spelning på Stadion ger vi dig nu chansen att vinna V.I.P-biljetter till dig + 1! Det enda du behöver göra är att tagga den du vill gå med, berätta vilken din favoritlåt är samt motivera varför du vill vinna. Vi annonserar två vinnare på Instagram den 8 augusti, som vinner vars två V.I.P-biljetter på Stadion i Stockholm den 13/8-16. Lycka till! #veronicamaggio #vitaminwell #tävling

Satan i gatan - i egenskap av stolt dryckessponsor till Veronica Maggios exklusiva spelning på Stadion ger vi dig nu chansen att vinna V.I.P-biljetter till dig + 1! Det enda du behöver göra är att tagga den du vill gå med, berätta vilken din favoritlåt är samt motivera varför du vill vinna.

Vi annonserar två vinnare på Instagram den 8 augusti, som vinner vars två V.I.P-biljetter på Stadion i Stockholm den 13/8-16. Lycka till!
#veronicamaggio #vitaminwell #tävling

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒